Szolgáltatások

„Őrült minden fűszál”, avagy rend és káosz szimbiózisa – Sütöri Ágnessel

A playback-színházi társulatok különleges közösségek, létrejöttük és felépítésük egyedi, konvencionális szervezetként nehezen foghatók fel, még egymásra is csak részben hasonlítanak. Ugyanakkor professzionális működésre van szükségük ahhoz, hogy a PT etikai elvei alapján betölthessék küldetésüket.

Ha egy társulatot valamilyen hagyományos szervezeti struktúrába és szabályrendszerbe kényszerítünk, azzal gúzsba köthetjük. Fejlődését az támogatja leginkább, ha kialakíthatja saját egyedi felépítési és működési modelljét. Ezzel a programmal ebben támogatom a playback-színtársulatokat.

Mit kínálunk?
Az eredményes társulati működés kialakítását/ fejlesztését/ megújítását támogató tréninget/ coachingot.

Kinek?
Playback-színházi társulatoknak, amelyek szeretnének úgy működni, hogy – miközben megvalósítják művészi céljaikat és a társulati tagok jóllétét biztosítják –, közösségként és szervezetként is fejlődnek.

Mi történik?
A programon a társulat rátekinthet saját eddigi működésére, és megújíthatja azt: metaforában fogalmazhatja meg saját szervezeti felépítését, kialakíthatja új működési kereteit és folyamatait, elindíthatja a változtatást. A tagok tisztázhatják szerepeiket és felelősségeiket, összevethetik céljaikat és eredményeiket, feltárhatják az akadályozó konfliktusokat, erősíhetik az egymás közötti bizalmat. A társulat egyszerű, átlátható és könnyen működtethető saját modellt alakíthat ki, ami megkönnyíti a társulati döntéseket, inspirálóan hat azok megvalósítására, és biztosítja a társulat művészi és közösségi fejlődését.

Hol? Mikor?
A képzés iránt érdeklődő társulattal előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

Hány órában?
A társulat céljai / igényei / aktuális állapota szerint 16/24 órában (2-3 egymást követő nap, vagy 2×1,5 nap, vagy 3×1 nap).
A programot alapos előkésztés előzi meg, és a beépítést/a változtatást segítő kísérés / utánkövetés egészíti ki.

Mennyiért?
A társulatnak szóló egyedi árajánlat és fizetési konstrukció alapján a társulattal való külön megállapodás szerint.